Integritet och säkerhet

Hos Combinal gör vi allt vi kan för att säkra våra internetanvändares integritet. Den information du lämnar till oss skickas inte vidare utan används endast av Combinal.

Statistik

Combinal för statistik över användandet av websiten och uppdaterar sidan kontinuerligt efter användarnas behov. Denna statistik är inte knuten till personliga uppgifter och används endast av Combinal.

Länkar till andra websidor

Under vissa flikar på Combinal.se finns möjlighet att länka vidare till andra websidor. Vi rekommenderar våra användare att även kontrollera dessa sidors policy vad gäller integritet och säkerhet då Combinal endast ansvarar för Combinal.se.


Copyright

Allt innehåll på Combinal.se ägs av Combinal om inget annat anges. Utan skriftlig tillåtelse från Combinal är det inte tillåtet att kopiera, ladda ner, ändra, uppdatera eller på annat sätt använda delar av innehållet till annat än generell information. Innehåll, layout och kod skyddas av svensk och internationell lag om upphovsrätt. Combinal eftersträvar att tillhandahålla korrekt information men hålls inte ansvariga för eventuella felaktigheter. Bruk av hemsidan innebär att dessa bestämmelser accepterats.

Har du frågor gällande vår websida kontakta webmaster: info@skinconcept.se.