Magic Lashes

Effektivt serum som ger längre och tätare fransar och bryn. Den unika kombinationen av den innovativa ingrediensen Black Sea Rod Oil och SymPeptide®Xlash hjälper till att stimulera ögonfransarna och ögonbrynens tillväxt. Närande, återfuktande och stärkande ingredienser hjälper inte bara till att få en hälsosam tillväxt utan främjar även elasticiteten och verkar regenererande. Fransarna blir upp till 3 mm längre.

Nyckelingredienser

• Pro Vitamin B5 - ger volym & näring
• Hyaluronsyra - återfuktar & ger spänst
• Biotin - främjar keratin-produktionen & förhindrar slitage
• SymPeptide®Xlash - förlänger & stärker kvaliteten
• Black Sea Rod Oil - stimulerar & ger ökad tillväxt
695,00 kr

Ytterligare information

Fransar: Applicera längs fransroten som en eyeliner varje kväll.

Ögonbryn: Applicera längs ögonbrynen varje kväll.

När du fått önskat resultat räcker det att du underhåller med 2-3 appliceringar per vecka.

Flaskan på 2 ml varar i ca 2-3 månader beroende på om serumet appliceras enbart på fransarna eller på både fransar och bryn.
Flaskan på 4 ml varar i ca 5-6 månader beroende på om serumet appliceras enbart på fransarna eller på både fransar och bryn.
Produkten innehåller animaliskt utvunna ingredienser (korallextrakt).
Produkten innehåller ej gluten.
Aqua, Glycerin, Panthenol, C12-15 Alkyl Benzoate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Black Sea Rod Oil, Myristoyl Pentapeptide-17, Phenethyl Caffeate, Biotin, Alcohol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.